Algemeen
Wat is de algehele indruk van de locatie. Is het een vriendelijk uitziende locatie of is het een achteraf geplaatste keet. Zijn er authentieke elementen in de snackbar aanwezig.
De eirbal wordt authentiek zonder saus gegeten zodat de smaken niet verstoord worden door de mayonaise.
Presentatie
Hoe wordt de eierbal gepresenteerd? Is het in een mooi plastic bakje of hebben ze de eierbal op een bord gelegd?
Naast de presentatie is het het ook van belang hoe de euerbal gefrituurd is. De korst moet mooi bruin zijn en niet gebarsten.
Ragout
De ragout is een van de belangrijke elementen van een eierbal. De echte eierbal connaisseurs houden van een speciale ragout want dit onderscheidt de eierballen van elkaar. Hierbij houden de echte puristen niet van kerrie en andere Aziatische kruiden.
Een kroket die om een ei is gevouwen is niet echt wat een culinaire liefhebber verwacht. Daarentegen is een huisgemaakte ragout met een speciale kruiden melange het allerbeste om lekker te genieten.
Smaak
De smaak is het allerbelangrijkste van de eierbal. De smaak is een combinatie van het ei, de ragout en de gepanneerde buitenlaag. Hoe is de totale mondbeleving van deze eierbal traktatie